Середа, 01.05.2024, 19:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2009 » Серпень » 22
Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов'їну.

Володимир Сосюра





Щиро вітаю вас, дорогі жителі Смілянщини, з Днем Незалежності України!


  Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.
  Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
  Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.
  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
  Зі святом Вас, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!

  З повагою
  Голова Смілянської
  районної державної адміністрації  Є.В.Нагорний
Переглядів: 690 | Дата: 22.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

       Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної Української держави, під ним йдемо сьогодні до створення української України, до перемоги. Це прапор - миролюбства. Він нагадує наше літо, коли небо над Україною таке синє, як покрови Пречистої Діви, а наші лани такі золоті, як паски на маминому столі.
      Український національний прапор має здатність кликати не тільки на урочисті мітинги і свята, а й на боротьбу за свободу і честь нації. Це наш історичний дух, наша совість і наша незламність, це вічно жива пам'ять і вічна мрія нашого народу.
       Прохання у цей день вивісити український прапор на оселях та на підприємствах!!!

   Свято встановлено в Україні «…На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України…» згідно з Указом Президента України «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року № 987/2004. 
Переглядів: 980 | Дата: 22.08.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Хостинг від uCozCopyright Смілянська райдержадмінстрація; 2024
Каталог україномовних сайтів a d d . i n . U A Украина онлайн