П'ятниця, 17.05.2024, 12:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2009 » Жовтень » 28 » Сільський зелений туризм активно розвивається і запрошує всіх бажаючих відпочити
Сільський зелений туризм активно розвивається і запрошує всіх бажаючих відпочити
11:56
У столиці нашої держави, місті Києві, 6-8 жовтня відбувся шістнадцятий Міжнародний туристичний салон «Україна 2009». Відмінною особливістю події було те, що Україна вперше запропонувала міжнародним тур операторам новий вид відпочинку сільський зелений туризм.
Запрошення представляти нашу державу на світові оглядини отримав і Смілянський районний осередок спілки розвитку Сільського зеленого туризму «Холодноярський зорепад» в особі Тимофієва Сергія Петровича, водночас голови осередку та директора центру туризму і краєзнавства Смілянської райдержадміністрації.
Експозиція виставки, представлена Смілянським районом, привертала увагу запропонованим туристичним маршрутом «Гайдамацький шлях» інфраструктурою зелених садиб, які гостинно приймають гостей, знайомлять туристів із видатною історією Смілянщини, її значенням у збереженні православ’я на Правобережній Україні, стародавніми ремеслами та етнографічною спадщиною. Запропонований туристичний продукт мав неабиякий успіх у туроператорів України та країн, де є українська діаспора. Це такі країни як Польща, Аргентина, Канада, Австралія, Франція. Завдяки цьому налагоджено багато корисних контактів для подальшої співпраці.
Виявилося, що сільський зелений туризм користується шаленим попитом. Це було одним із головним досягнень організованої виставки. Жителі мегаполісів, відірвані від спілкування з природою, натуральним побутом сільського жителя, його культурою, бажають хоч на хвилину опинитися у цій чаруючій атмосфері.
Тож районному осередку є над чим працювати. Багато країн світу отримують значну частину надходжень до бюджету за рахунок туристичної галузі. Тому і для жителів нашого району це гарантований заробіток, майбутнє економічної стабільності краю. З цією галуззю пов'язано багато видів діяльності, спрямованих на забезпечення потреб туристів. А це є запорукою вирішення проблеми зайнятості жителів нашого регіону.
Подія туристичного салону «Україна 2009» відкрила для Смілянського району шпарину у світ.
Шановні Сміляни і жителі району Смілянський районний осередок спілки розвитку сільського зеленого туризму разом з центром туризму і краєзнавства райдержадміністрації запрошує Вас відпочити у зелених садибах «Холодноярський зорепад», «Дерунова лагуна», «Лісова легенда». Детальнішу інформацію Ви можете отримати на сайті Смілянської райдержадміністрації (http://smilarda.org.ua) або зателефонувавши за номером 0978716688.
Переглядів: 745 | Додав: vpolit | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хостинг від uCozCopyright Смілянська райдержадмінстрація; 2024
Каталог україномовних сайтів a d d . i n . U A Украина онлайн