Четвер, 16.05.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Червень » 3 » Відкриття табірної зміни у Костянтинівці
Відкриття табірної зміни у Костянтинівці
15:14
   Більш за всі пори року малюки полюбляють літо. Адже це  найспекотніша та найяскравіша пора року, яка  звісно, несе за собою канікули та такий жаданий відпочинок. Цьогоріч оздоровча кампанія на Смілянщині насичена та різноманітна. Роботу пришкільного табору у Костянтинівці вивчав голова Смілянської райдержадміністрації Сергій Зайцев.
   У дитячому таборі Веселка, що у Костянтинівці  є свої закони, обов’язки, права, яких потрібно дотримуватись для того, щоб бути повноправними його жителями. Вихователі докладають максимум зусиль, щоб перебування в ньому школярів дійсно було творчим  та цікавим. Бажаючих відпочивати саме тут було безліч, тож керівники вирішили окрім основної створити у таборі і додаткову групу. Малюки будуть оздоровлюватись повноцінно з денним сном, а більш старші дітлахи – у післяобідню пору декілька годин знайомитимуться розважальними іграми.
   Перш за все дітей привертають змістовні культурно-масові заходи, яскраві дійства та особиста участь у всіх справах. Розвиваючі ігри, походи, розваги - кожен день у таборі Веселка тематичний і не схожий на інший.
   Під час свого візиту голова райдержадміністрації не лише вручив дітлахам подарунки, а й собі влаштував невеличку розрядку - погравши  у шахи з одним із вихованців табору. І хоча хлопчик у Сергія Анатолійовича не виграв, але не впадає у відчай, каже що суперник був занадто сильним.
   Змістовний та насичений відпочинок подарує школярам масу емоцій та вражень, і звісно додасть здоров’я та наснаги на наступний учбовий рік. Сильні, засмаглі та щасливі вони будуть протягом всієї зміни у таборі і такими ж залишаться після її завершення.
Вікторія Яшина

Переглядів: 1442 | Додав: Vita | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хостинг від uCozCopyright Смілянська райдержадмінстрація; 2024
Каталог україномовних сайтів a d d . i n . U A Украина онлайн