Понеділок, 29.04.2024, 11:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2009 » Грудень » 3 » Тепло милосердя окрилює дитячі серця
Тепло милосердя окрилює дитячі серця
16:45
    З нагоди відзначення Дня інваліда голова Смілянської районної державної адміністрації Євгеній Нагорний разом з директором Черкаської філії ТОВ «Аграрна Корпорація України» Геннадієм Яцьком завітали до Смілянського дитячого будинку-інтернату, що розташований по вул.Будьонного, вручили дітям подарунки. Привітати колектив і вихованців приїхав також перший заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало.
    Привітавши зі святом, голова райдержадміністрації Є.Нагорний зазначив: «Плоди благополуччя кожної країни виростають із маленьких насінин дитячих радощів. Цю істину наша держава врешті осягнула завдяки Президенту України Віктору Ющенку, його соціальних ініціатив. Сьогодні держава дбає про долю дітей, які залишилися без батьківської опіки, про військовослужбовців, зокрема їх грошове забезпечення, про працівників соціальної сфери. Встановлені соціальні гарантії багатодітним сім'ям, збільшено розмір виплат при народженні дитини. У Смілянському районі активно підтримуються ініціативи В.Ющенка, зокрема щодо покращення стану медичного обслуговування населення, гідної оплати праці працівників бюджетних установ, І саме тому сьогодні ми тут разом з вами.». Також Євгеній Володимирович додав, що гідне життя громадян було і залишається основним сенсом в діяльності органів державного влади району.
    Важко існувати установі через нестачу коштів. Щоправда з обласного бюджету йде певне фінансування на утримання інтернату, але його не вистачає на все. Тому здійснюється постійний пошук спонсорів. Правду кажуть, світ не без добрих людей. Євгеній Володимирович, ще перебуваючи на посаді керівника Смілянської ОДПІ, приклав чимало зусиль для покращення матеріальної бази закладу. Тому зараз завдяки директору Анатолію Богдану, спонсорській допомозі для дітей створені гарні умови, обладнано їдальню, актовий зал, куточки відпочинку. Колектив працівників установи складає більше 100 осіб. З кожним роком кількість новоприбулих збільшується і в цьому році колектив опікується 170 вихованцями. Гості вкотре переконалася, що дітки тут виховуються здібні і можуть багато чого зробити. Доказом цього були виставки робіт, які діти виготовили власноруч.










Переглядів: 780 | Додав: Vita | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 3
0  
3 Vita   (04.12.2009 08:29) [Матеріал]
Шановні, ви новину ЧИТАЛИ? Чи тільки фото переглянули?!!!!!

0  
2 Анонім   (03.12.2009 22:35) [Матеріал]
piligrim1618 підтримую!!!

0  
1 piligrim1618   (03.12.2009 22:19) [Матеріал]
Дуже хотілося б щоб про цих дітей згадували не лише 3 грудня.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хостинг від uCozCopyright Смілянська райдержадмінстрація; 2024
Каталог україномовних сайтів a d d . i n . U A Украина онлайн